Visitator til Visitationsenheden

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi søger dig som ny kollega på 37 timer/ugentligt pr. 1. august 2023

Vil du gøre en forskel for borgere i Randers Kommune?

Visitationsenheden i omsorgsområdet i Randers Kommune søger lige nu en kollega til visitering af personlig og praktisk hjælp.

Vi siger farvel til en god kollega, som efter mange års tjeneste har valgt at gå på pension og derfor kan du nu blive vores nye kollega.

Visitationsenheden består af tre teams, et administrativt team, hjælpemiddelsteam og et team der visiterer til personlig og praktisk hjælp. Vi er i alt 42 medarbejdere, med forskellige baggrund, erfaringer og opgaver.

Det team som du ansættes ind i visiterer blandt andet

  • Servicelovens § 83 personlig pleje og praktisk hjælp samt § 83a rehabilitering
  • Serviceloven § 84 afløsning og aflastning, midlertidige ophold
  • Servicelovens § 118 og § 119 plejeorlov og plejevederlag
  • Lov om almene boliger, ældreboliger og plejeboliger

Vi arbejder hver dag på at sikre borgerne den rette hjælp med udgangspunkt i en rehabiliterende tilgang og den kommunale kvalitetsstandard på området. Vi skal sikre borgernes retssikkerhed og en ensartet hjælp på tværs af leverandører og det sætter vi en stor ære i.

Vi sidder samlet på den gamle kaserne på Regimentvej i Randers NV. Vi prioriterer tid hos borgerne og ved vores samarbejdspartnere. Placeringen på den gamle kaserne sikre os gode arbejds- og parkeringsforhold til en varierende hverdag med borgerbesøg, møder med leverandører, administrativt arbejde og sparring.

Vi tænker at vores nye kollega har en sundhedsfaglig baggrund for at bestride jobbet som visitator. Det kan jo være at du allerede i dag arbejder som visitator eller anden koordinerende funktion. Det kan også være at du har flere års erfaring med den kommunale kerneydelse som ligger indenfor omsorgsområdet.

Det er vigtigt for os, at du kan se dig ind i myndighedsrollen, da det i sagens natur har stor betydning for os hvordan du møder borgerne og hvordan du tager ansvar for dialogen og samspillet med borgerne.

Det er naturligvis en fordel hvis du allerede har visitatoruddannelsen, men ellers forventer vi, at du er indstillet på at påbegynde den indenfor de første par år.

Der er tale om en fuldtidsstilling på som selvtilrettelæggende visitator.

Vi står naturligvis for oplæringen indenfor kvalitetsstander, FSIII, omsorgssystem (Nexus) det nødvendige juridiske lovstof mv.. Så hvis du har det rette drive og den rette energi – så sørger vi for at du kommer rigtig godt i gang.

Har du spørgsmål
til stillingen så ring til leder af visitationsenheden Steffen Sunesen på telefon 29 36 22 50.

Ellers ser vi frem til at modtage din ansøgning, hvor vi håber at du vil beskrive din motivation for ansøgning og hvordan du vil bringe din erfaring i spil til rollen som visitator hos os.

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Randers Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Randers Kommune, Regimentvej 10, indgang 16 F, 8930 Randers NØ

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 18-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://www.randers.dk/job/ledige-job-i-randers-kommune/111175

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5845376

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet