Vikariat til vågen nattevagt Specialindsats for børn og unge Mellerup

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi søger vågen nattevagt i tidsbegrænset stilling frem til 1. august 2023 til Specialindsats for Børn & Unge – Mellerup

Specialindsats for Børn & Unge – Mellerup består af tre afdelinger – Enghuset (6 pladser), Fjordhuset (11 pladser), Lodshuset (5 pladser). Målgruppen er børn og unge i alderen 0-18 år, som er udfordret på forskellig vis, og som er kendetegnet ved at have betydelig og varig nedsat fysisk og psykisk funktionsevne og/eller gennemgribende udviklingsforstyrrelser.

Vores faglige fundament bygger på neuropædagogik og KRAP, og vores overordnede ambition for Specialindsats for Børn & Unge – Mellerup er at tilbyde et højt specialiseret tilbud og udvikle de mest optimale rammer for udvikling, personlig mestring og livskvalitet for målgruppen.

Vi søger vågen nattevagt til springer funktion mellem afdelingerne.

Målgruppens funktionsnedsættelser giver i varierende grad vanskeligheder med kommunikation og socialt samspil, sensorisk følsomhed, sårbarhed overfor stress samt udfordringer i forhold til regulering af følelser og arousal. Arbejdet med målgruppen kræver derfor en stor forståelse for den enkeltes særlige behov og udfordringer, flere af børnene har behov for hjælp til personlig pleje.

Om jobbet
Den pædagogiske tilgang tager udgangspunkt i neuropædagogik og KRAP med nærmeste udviklingszone for øje. Der arbejdes med individuelle tilgange rettet mod at sikre størst mulig mestring af eget liv. Den individuelle tilgang er blandt andet baseret på low arousal, autismetilgang med udgangspunkt i TEACCH samt sansestimuli. Det er afgørende for det enkelte barns / den enkelte unges trivsel og udvikling, at du formår at omsætte den pædagogiske tilgang med udgangspunkt i den enkeltes kognitive udviklingsalder og diagnose.

Du får engagerede og dygtige kollegaer samt ledere, der vil støtte og udfordre dig i det daglige arbejde med henblik på høj faglig kvalitet i opgaveløsningen.

Som springer er dine arbejdsopgaver at være ro- skabende for børnene på tværs af afdelingerne og bistå nattevagten i sine arbejdsopgaver. Du vil sammen med den vågen nattevagt i afdelingen, skulle lave praktiske opgaver samt hjælp med morgenoptag af børn i den ene afdeling.

Om dig

  • Du er gennem dialog og samarbejde medvirkende til at skabe relationer og rammer, som understøtter børnene og de unges mestringsevne med størst mulig livskvalitet for øje
  • Du har kendskab til og gerne erfaring med målgruppen
  • Du kan bevare ro og overblik i travl og afvekslende hverdag med forskellige arbejdsopgaver og ansvarsområder
  • Du kan arbejde selvstændigt, systematisk og praktisk
  • Du er omsorgsfuld, ansvarsbevidst, loyal, udadvendt og imødekommende overfor såvel borgere, pårørende som kolleger
  • Du er mødestabil
  • Du evner at formulere dig både skriftligt og mundtligt
  • Du har et godt kendskab til brug af IT.
Vi gør opmærksom på, at der er vågne nattevagter fordelt over alle ugens dage. Vagten hedder 22.45- 8.00 i hverdage og 22.45- 7.15 i weekender.

Yderligere oplysninger
Har du spørgsmål til stillingerne kan du sende en mail til lene.horstboll.skotte.moller@randers.dk eller til christina.bager@randers.dk.

Tiltrædelse snarest.

Løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst.

Ansøgningsfrist
Ansøgning, vedlagt uddannelsespapirer samt øvrige relevante bilag, skal være Randers Kommune i hænde senest den 10. juni 2023. Ansøgningen skal sendes elektronisk via Randers Kommunes hjemmeside.

Ansættelsessamtaler afholdes løbende.

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Randers Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Randers Kommune, Støvringgårdvej 43, 8930 Randers NØ

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 11-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://www.randers.dk/job/ledige-job-i-randers-kommune/111151

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5845093

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet