Relationen er afgørende for plejen

Foto: Randers Kommune. Laila er drevet af nysgerrighed på det hele menneske og stræber efter at finde den bedste pleje for hver enkelt person.
dato

Laila Lisbet Ebbesen har i over 30 år arbejdet som social- og sundhedsassistent, drevet af en dyb interesse for omsorgsfaget.

Hendes passion startede tidligt, da hun oplevede en hjemmesygeplejerske pleje hendes skleroseramte far. Efter at have arbejdet ufaglært i hjemmeplejen, uddannede hun sig til social- og sundhedshjælper og senere til social- og sundhedsassistent.

Hendes karriere har ført hende gennem psykiatrien og sygehuset, men det er arbejdet med ældre, der har betydet mest for hende. I dag arbejder hun på ældrecenter Kildevang, hvor hun har været i over 30 år.

Laila er drevet af nysgerrighed på det hele menneske og stræber efter at finde den bedste pleje for hver enkelt person. Hun mener, at nøglen til god pleje er at opbygge stærke relationer til beboerne, hvilket hun gør ved at anerkende deres følelser, lytte aktivt og vise, at hun er interesseret i dem.

Hun arbejder også med at vække beboernes minder, da det ofte skaber glæde og styrker forbindelsen mellem dem. Laila finder stor tilfredsstillelse i at se, hvordan disse relationer gør en forskel i beboernes liv.


https://www.randers.dk/nyheder/relationen-er-afgoerende-for-plejen/
Kilde: Randers Kommune