Regionshospitalet Randers søger en kardiologisk overlæge

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Har du lyst til faglig, organisatorisk samt personlig ledelsesudvikling?

Så kom til Regionshospitalet Randers, hvor vi søger en kardiologisk overlæge med ansvar for den ambulante kardiologi.

 

Medicinsk Afdeling, Hjertemedicinsk Afsnit søger en speciallæge i kardiologi til en overlægestilling fra 1/10-2023 eller efter aftale.

Vi søger en kollega, som vil tage ansvaret for den faglige og organisatoriske udvikling for ambulant kardiologi i Hjerteklinikken sammen med oversygeplejersken for den kardiologiske enhed.

Du vil have et tæt samarbejde med vores ledende overlæge med specialeansvar for kardiologien, samt de afsnitsansvarlige speciallæger for akut kardiologi og kardiologisk sengeafsnit.

Som vores nye overlæge skal du have lyst og vilje til at være en del af ledelsen af vores hjertemedicinske enhed. Dette involverer at deltage aktivt i ledelsen af den daglige drift og udvikling af vores hjertemedicinske enhed og af vores personale tværfagligt. 

Du vil som funktionsleder indgå i den daglige og strategiske ledelse af vores kardiologiske team. Dette sammen med et team bestående af oversygeplejersken, den ledende overlæge med specialeansvar for kardiologi og de resterende funktionsledere.

Vi er i gang med en spændende udvikling inden for både den kardiologiske blok, men også i samarbejde med vores kollegaer fra andre teams som geriatri, lunge- og infektionsmedicin. Vi har hjerte-CT og udvider vores antal hjerte-CT tider løbende. Vi stiler mod, at vores cardiac imaging portefølje udvides over de næste år. Der er udviklet et Akut Hjerteklinikkoncept hos os, som nu er udbredt til flere andre matrikler i regionen.

Vi har et aktiv forskningsmiljø inden for kardiologien, som der er mulighed for at deltage i. Vi har en forskningsansvarlig overlæge på afdelingen, som hører til i det kardiologiske team samt en forskningssygeplejerske, som kan hjælpe med at opstarte i projekter.

Værdierne ordentlighed, ansvarlighed og faglighed anser vi som grundværdier over for vores patienter, kollegaer og eksterne samarbejdspartnere. Værdierne er sammen med kontinuerlig udvikling af det kardiologiske fagområde vores fokus både i vores daglige arbejde og i udviklingen af vores langtidsstrategi.

Vi søger en kollega til et afsnit, som består af Hjertemedicinsk Sengeafsnit (MSC) med 20 senge, en Akut Hjerteklinik (AHK), som er åbent imellem kl. 8 og kl. 18, hjerte-CT samt en stor og dynamisk ambulant hjerteklinik.

Som kardiologisk overlæge vil man have del i alle funktioner og deltage i vores vagt, enten som kardiologisk bagvagt eller ved at gå stuegang på Hjertemedicinsk Afsnit i weekender/helligdage. Antallet af vagter pr. måned aftales med afdelingsledelsen efter ønske.

Lige nu er der ansat 8 kardiologiske speciallæger, hvor af 1 er på deltid.

 

Om afdelingen og hospitalet i øvrigt:

Regionshospitalet Randers er et af regionens 5 akuthospitaler. Akutte medicinske patienter modtages via hospitalets Akutafdeling.

Medicinsk Afdeling betjener et optageområde svarende til ca. 230.000 indbyggere. Afdelingen har aktuelt 80 stationære sengepladser og en stor – og stigende – ambulant virksomhed i de specialespecifikke klinikker, samt stor aktivitet i akutafdelingen.

Medicinsk Afdeling dækker ud over specialet kardiologi også specialerne hepato-gastroenterologi, endokrinologi, lungemedicin, geriatri, reumatologi og infektionsmedicin.

Afdelingen har tilknyttet dialyseafsnit, der i dagtid lægebetjenes af Nyremedicinsk Afdeling på AUH, samt en diagnostisk klinik.

 

Ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst mellem Danske Regioner og Foreningen af Speciallæger.

Stillingen er omfattet af lokal løndannelse. En forudsætning for ansættelse ved hospitalet er i øvrigt, at der gives samtykke til indhentelse af børneattest.

Skema til bedømmelse af lægefaglige kompetencer bedes udfyldt og sendt med ansøgningen: https://www.hr.rm.dk/lon--og-personaleforhold/rekruttering-og-ansattelse/ansattelse-af-speciallager/

Ansøgning skal være modtaget senest den 19/8 -2023.

Samtaler afholdes den 25/8 -2023 på Regionshospitalet Randers.

Ved ønske om yderligere oplysninger kontakt da enten 

Cheflæge Pernille Sarto (persar@rm.dk / telefon: 78 42 16 01) eller

Ledende overlæge (kardiologi) Bo Løfgren (bo.loefgren@rm.dk)

 

 

 

 

 

 

 


Stillingen er som udgangspunkt en fuldtidsstilling.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Randers Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Region Midtjylland, Skovlyvej 1, 8930 Randers NØ

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 11-08-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://midtjob.dk/ad/regionshospitalet-randers-soger-en-kardiologisk-overlaege/q9sw2q/da

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5855098

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet