Nyt fra Gjerlev i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Gjerlev er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:


Døgnrapport fra Østjyllands Politi søndag d. 22. januar 2023

Vi fremstiller i dag kl. 10:30 en 27-årig mand fra Aarhus ved Retten i Aarhus. Han sigtes for flere tilfælde af stalking og hærværk begået mod sin tidligere samlever. 

Vold:

Lørdag kl. 04:00 var vores specialpatrulje på tilsyn i nattelivet i hvilken forbindelse de blev prajet af personalet på Hornsleth Bar I Aarhus. De gjorde patruljen opmærksom på en 28-årig mand fra Grenaa, som skulle være blevet slået af anden mand, der stadig befandt sig på restaurationen. Patruljen tog kontakt til den formodede gerningsmand - en 24-årig mand fra Aarhus, der blev anholdt og sigtet for vold, samt tildelt et forbud jf. restaurationsloven. Den 24-årige var blevet tildelt et knytnæveslag i ansigtet og fik en hævelse omkring det ene øje. Den 28-årige vil blive sagsbehandlet senere på dagen og dernæst løsladt. 

Indbrud i personbil:

Søndag kl. 06:16 fik Østjyllands politi et anmeldelse fra Jægergaardsgade i Aarhus, hvor en anmelder observerede en mørkklædt mand, der var i færd med at bryde ind i en mindre personbil, der var parkeret på stedet. Vi sendte flere patruljer afsted, og kort efter fik de anholdt en 41-årig mand fra Aarhus, der var i besiddelse af forskellige koster fra personbilen. Den 41-årige blev indbragt til Aarhus politigård, og vil nu blive afhørt til sagen. Østjyllands politi har den seneste tid oplevet en stor stigning i netop indbrud i køretøjer, og den 41-årige vil også blive efterforsket i den sammenhæng for at få afklaret, om han kan være gerningsmand til yderligere forhold. 

Færdsel:

Lørdag kl. 08:35 blev en 23-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for kørsel i narkopåvirket tilstand, da han blev standset af en patrulje på Gl. Hobrovej i Randers.

Lørdag kl. 15:55 blev en 53-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for spirituskørsel, da han blev standset af en patrulje på Kanalvej i Grenaa.

Lørdag kl. 16:44 blev en 63 årig mandlig bilist sigtet for kørsel uden førerret, da han blev standset af en patrulje på Nordjyske Motorvej ved Randers NV.

Lørdag kl. 17:10 blev en 18-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for kørsel i narkopåvirket tilstand, da han blev standset af en patrulje på Akseltorv i Gjerlev J.

Lørdag kl. 22:30 blev en 42-årig kvindelig bilist anholdt og sigtet for kørsel i narkopåvirket tilstand, da hun blev standset af en patrulje på Hadsundvej i Randers.

Søndag kl. 01:25 blev en 59-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for kørsel i narkopåvirket tilstand, da han blev standset af en patrulje på Slotsgade i Ryomgaard.

Søndag kl. 02:10 blev en 22-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for spirituskørsel og kørsel i narkopåvirket tilstand, da han blev standset af en patrulje på Viengevej i Risskov.

Søndag kl. 03:11 blev en 20-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for kørsel i narkopåvirket tilstand, da han blev standset af en patrulje på Hovedvejen i Grenaa

Indbrud:


Der er det seneste døgn anmeldt fem indbrud i privat beboelse til Østjyllands politikreds

På Platanvej i Ryomgård, begået mellem torsdag d. 24/11 kl. 10.00 og mandag d. 28/11 kl. 16.00
På Nordre Ringgade i Aarhus Nord, begået mellem mandag kl. 09.00 og fredag kl. 12.30
På Bredkær Tværvej i Egå, begået fredag mellem kl. 07.30 og 13.00
På Søndre Ringgade i Aarhus C, begået fredag mellem kl. 07.30 og 14.20
På Søhøjparken i Trige, begået fredag mellem kl. 10.30 og 12.00 


Med venlig hilsen,

Flemming Lau
Vagtchef
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Kilde: Østjyllands Politi