Nyt fra Gjerlev i politiets døgnrapport

Profilbillede

Gjerlev er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Der er p.t. ingen planlagte grundlovsforhør i politikredsen i dag. 

 

Kørte ind i have og blev sigtet for narkokørsel

Østjyllands Politi fik natten til mandag kl. 1.35 en anmeldelse om, at en bilist havde påkørt et målerskab, et skilt og et stendige på Stenagervej i Risskov, inden bilen var røget igennem en hæk og ind i en privat have på Tværmarksvej. 

En borger, der så uheldet, fik tilbageholdt den 23-årige mandlige bilist, der virkede påvirket af stoffer. 

Da politiet kom frem, blev den 23-årige anholdt og sigtet for narkokørsel, og han fik foretaget en blodprøve, der skal vise, om han havde stoffer i blodet. 

I bilen fandt betjentene flere ulovlige Tramadol-piller, og den 23-årige blev derfor også sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer. 

Hverken bilisten eller andre kom umiddelbart noget til ved uheldet. 

**

 

Brand i maskinhus i Ødum

Politi og brandvæsen rykkede søndag kl. 18.28 ud til en brand i et maskinhus på Mejlbyvej i Ødum. Branden var opstået i en maskine og havde efterfølgende bredt sig. 

Brandvæsnet fik hurtigt branden under kontrol, men der nåede at ske større skader på bygning og maskiner. Ingen personer kom noget til. 

**

 

Færdselsindsats i Randers og på Djursland

I forbindelse med nogle arrangementer på Djursland og i Randers var betjente fra Østjyllands Politis færdselsafdeling ekstra til stede på vejene fra torsdag til lørdag. 

Det udmøntede sig i, at 58 personer blev sigtet for i alt 85 færdselsforseelser. 

De fleste af forseelserne var overskridelser af hastighedsgrænsen. Blandt andet står en mandlig bilist til en ubetinget frakendelse af kørekortet, efter han foretog en ulovlig overhaling på Dronningborg Boulevard i Randers, mens han kørte 98 km/t, selvom man højst må køre 50 km/t på strækningen. 

10 andre bilister står til en betinget frakendelse for at køre for stærkt, mens 31 bilister fik klip i kørekortet på grund af for høj fart, ulovlige overhalinger eller for at køre med mobilen i hånden. 

Derudover blev to bilister sigtet for spritkørsel, og en blev sigtet for narkokørsel. 

 

**

Fyrværkeri formentligt skyld i mindre brand i Grenaa

Brandvæsnet måtte søndag kl. 17.15 rykke ud til en mindre brand i et lille skovstykke tæt på Stadion Allé i Grenaa. Ilden blev hurtigt slukket, men den havde nået at forårsage lidt skade på et mindre areal i skoven. 

Nogle vidner havde set og hørt et par drenge fyre fyrværkeri af tæt på skovstykket kort inden, branden opstod, og politiet fandt rester fra fyrværkeri på stedet. En patrulje kørte rundt i området, og de fik øje på to drenge, der svarede til signalementet fra vidnerne. 

Drengene forsøgte i første omgang at løbe fra betjentene, men de blev hurtigt indhentet.  

Begge er under den kriminelle lavalder og bliver derfor ikke sigtet. De sociale myndigheder og forældrene til de to drenge blev underrettet. 

**

 

Færdsel

Søndag kl. 16.54 blev en 36-årig kvindelig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, da hun blev standset af en patrulje på Blenstrupvej i Gjerlev

Søndag kl. 17.27 skete der et færdselsuheld i krydset Rønne Allé/Birke Allé i Jennum. En 89-årig mandlig bilist kørte af vejen, fortsatte ind over en mark og ramte ind i en lade. En 85-årig kvinde, som sad på passagersædet, blev efterfølgende behandlet for nogle mindre skader. 

Søndag kl. 21.20 blev en 23-årig mand anholdt og sigtet for narkokørsel og kørsel uden førerret, da han blev standset af en patrulje på Janesvej i Brabrand. Både han og en 22-årig passager i bilen havde en mindre mængde hash på sig, som de blev sigtet for at besidde. 

Søndag kl. 22.15 skete der et færdselsuheld på Sastrupvej i Hjortshøj. En 19-årig mandlig bilist kom for langt over mod vejkanten, da han ville holde til siden for en modkørende traktor, og han endte med at køre i grøften. Han kom umiddelbart ikke noget til ved uheldet. 

**

 

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt fire indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds. 

På Vibyvej i Åbyhøj begået mellem lørdag d. 3/9 kl. 21.00 og søndag d. 4/9 kl. 8.00
På Fjældevænget i Aarhus V begået lørdag d. 3/9 mellem kl. 15.00 og kl. 18.30
På Markedspladsen i Randers C begået mellem fredag d. 2/9 kl. 15.00 og søndag d. 4/9 kl. 17.30
På Landevejen i Eskerod ved Hornslet begået søndag d. 4/9 mellem kl. 12.00 og kl. 22.00
 
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Kilde: Østjyllands Politi