Nybolig Bjørn & Ankersen præsenterer bolig til salg: Charmerende ejerlejlighed i historisk byhus fra 1852

dato

Det gamle byhus med status som ejerlejlighed rummer virkelig meget charme, som afspejler ejendommens imponerende alder - 172 år! 

Det samlede boligareal fordeler sig over stueplan, førstesal og andensal, og der er mulighed for selv at designe planløsningen med f.eks. flere værelser eller større stuer, hvis det ønskes.

Boligen tilgås via en entré med trappe op mod førstesalen, hvorfra der også er dør mod alle stueplans rum. Pt. er etagen indrettet med køkken, soveværelse og gæstetoilet, men soveværelset er oplagt som spisestue, da der er dobbelte døre mod køkkenet.

Adresse: Laurentiigade 1D - 8900 Randers C

Hele stueplan blev istandsat i 2007 med bl.a. nyt specialdesignet Invita-køkken i god kvalitet og gulvvarme, ligesom der blev ført nye rør og renoveret i bund. På førstesalen findes et todelt stuemiljø og to værelser, mens andensalen indeholder en rummelig repos, et gennemgangsbadeværelse med vaskefaciliteter, brus og badekar samt endnu et godt soveværelse. Udover det løbende vedligehold er boligen så charmerende, som den var engang, med synlige spær og skæve vinkler.

Byhuset er opført i 1852 og er løbende vedligeholdt med bl.a. delvist udskiftede vinduer og et fint tag med udluftningskanal. I alt forefindes fire husstande på matriklen, som værner om det gode naboskab. Der hører en hyggelig have til, som er holdt efter konceptet "vild med vilje", hvor stokroserne blomstrer hvert år og det grønne trives.

Her er plads til at sidde om havebordet eller plukke æbler og blåbær, men er man mere til et enkelt udtryk, kan bevoksningen dækkes til.


Foto: Bagsiden af boligen // Nybolig Randers Bjørn & Ankersen

Selvom huset ligger helt centralt i Randers, er der trygt og ingen trafikstøj. Alt imens har man alle byens kulturinstitutioner lige for med bl.a. biograf tæt ved, og der er masser af spisesteder, takeaway, caféer og detail at finde i den ældre del af Randers.

Er man til gåture, kan man søge mod Skovbakken, mens børnefamilier har kort afstand til flere gode skoler og pasningstilbud.

Kilde: Facebook