Gennemført og lysfyldt enderækkehus fra 2021 med skøn have

Hjortevej 101, 8960 Randers SØ
dato

Adresse: Hjortevej 101, 8960 Randers SØ
Pris: 2.695.000

Se boligen her

Det er både nemt og bekvemt, hvis I leder efter bolig omkring Romalt. Rækkehuset på Hjortevej 101 er nemlig et stærkt bud, hvis I netop ønsker "nemt og bekvemt" - foruden "lyst, moderne og komplet indflytningsklart", som boligen også kan krydse af på ønskelisten.

På adressen står et rækkehus, der kun har direkte nabo til den ene side. Fortil viser ejendommen sig med en stor indkørsel, med et sortmalet skur og med en skarp arkitektur. Det er tydeligt, at I har at gøre med en ganske moderne sag - og byggeåret siger da også 2021.


Grunden er 312 kvm stor, og det giver selvfølgelig plads til en baghave foruden selve huset. Den er meget nem at holde med både stenterrasse, græsplæne og nedgravet trampolin, og så ligger den lige op til et engstykke og et grønt skel, som giver luft omkring jer.

Boligen byder på 122 kvm fordelt på en veldrejet planløsning. Her finder I bl.a. tre værelser, som alle har adgang til terrasser, og hvor ét har eget badeværelse.

Herudover rummer boligen endnu et badeværelse med vaskefaciliteter, en entré med en lækker alkove og et åbent leverum bestående af køkken, alrum og stue i ét.


De store vinduespartier, de lyse gulve, det hvide inventar og akustiklofterne skaber tilsammen en meget behagelig rumfølelse, og det er i det hele taget et hjem, der tilbyder jer en super rar boligoplevelse.

Hvor kommer I så til at bo? På en blind vej lige ved gode stisystemer og grønne arealer.

Stierne kan I tage rundt til hverdag, hvor I på gåben hurtigt vil nå både institution, supermarked, hundepark og Romalt Aktivitetshal, som bl.a. rummer håndboldklub, fitness, gymnastik og volleyballklub. Sidst ligger Randers C bare 3,4 km herfra.

Boligens areal: 122 m2
Værelser: 3
Grundareal: 312 m2
Ejerudgift i måneden: 2.466

Bestil en gratis salgsvurdering


Kilde: Nybolig Bjørn & Ankersen