Eksklusiv udsigtslejlighed på Fjordgade

Fjordgade 10, 3. tv. 8930 Randers NØ
dato

Adresse: Fjordgade 10, 3. tv. 8930 Randers NØ
Pris: 4.650.000

Se boligen her

Det er en yderst eftertragtet bolig, som vi nu kan tilbyde på Fjordgade 10. I kan nemlig overtage en eksklusiv udsigtslejlighed, der ligger på en af de måske bedste adresser i hele Randers.

I flytter ind i en moderne ejendom fra 2021, og den arkitekttegnede bebyggelse er opført på hjørnet mellem Fjordgade og Toldbodgade, hvor I bor i første parket til havnen og med fri udsigt til vandet.

Lejligheden har stort set ikke været beboet siden opførelsen, så alt står som nyt. Boligen råder over 149 m2 med gennemgående gulvvarme og en veldisponeret planlægning.


Turen starter i en entré med indbygget skabsplads, og herfra kan I bl.a. tilgå et bryggers med vaskesøjle og flere praktiske opbevaringsmuligheder.

Derudover er kvadratmeterne også fordelt på to flotte badeværelser, hvoraf det ene ligger i direkte forbindelse med det store soveværelse. Dertil kommer endnu et værelse, som er indrettet som walk-in, men som også kan fungere som kontor eller lignende.

Til slut møder I et stort, åbent opholdsrum med direkte forbindelse mellem køkken og stue. Her er indrettet med alt fra et stilrent køkken til akustikplader og en lang række brede vinduespartier, der lukker lyset ind og samtidig indrammer den smukke udsigt.


Fra stuen har I adgang til det ene af to solrige uderum, og denne store udsigtsterrasse giver jer et overdækket uderum med spots i loftet og adgang til et skur.

Flere opbevaringsmuligheder kommer i form af et depotrum i kælderen, hvor I også får privat p-plads, mens gæster kan parkere foran ejendommen. I bliver desuden en del af en super veldrevet ejerforening med godt naboskab.

Beliggenheden er prikken over i'et. I har vandet i forhaven og Tøjhushavens rekreative omgivelser i baghaven, mens I på få minutter kan gå direkte ind til butiks- og kulturlivet i centrum.

Boligens areal: 149 m2
Værelser: 3
Ejerudgift i måneden: 3.811

Bestil en gratis salgsvurdering


Kilde: Nybolig Bjørn & Ankersen